Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

CliMate Brunch #4 - Forprofit és nonprofit kéz a kézben

Időpont: 
2016. február 25. - 08:30

Forprofit és nonprofit kéz a kézben - Együttműködésekben rejlő lehetőségek - WWF

 

PannonPRO Innovációs Kft. szervezésében februárban újra jelentkezik CliMate Brunch üzleti reggeli sorozatunk.

A negyedik üzleti reggeli meghívott előadója Vaszkó Csaba a WWF éghajlatváltozás és energia programjának csoportvezetője, aki a forprofit és a nonprofit szektor közötti együttműködésekben rejlő lehetőségekről számol be. 

Kiemelt hangsúlyt kap a legnagyobb magyar vállalatok éghajlatvédelemmel kapcsolatos elkötelezettsége és vállalásai valamint azoknak kommunikálása. 

                                               

A tavaly decemberi, párizsi éghajlatvédelmi csúcs után joggal merül fel a kérdés, hogy a nemzetközi megállapodást követően hogyan ültetethetőek át az éghajlatvédelmi törekvések a gyakorlatba. A vállalati szektor kiemelten fontos ebben a témakörben, hiszen az ipari forradalom óta kibocsátott üvegházhatású gázok 2/3-a a vállalatokhoz köthető. A WWF legfrissebb kutatása azt vizsgálta, hogy megjelennek-e éghajlatvédelmi célok, stratégiák és tevékenységek Magyarország 60 vezető vállalatának mindenki által elérhető jelentéseiben.

Február 25-én megtudhatjuk, hogyan teljesítenek a hazai vezető vállalatok, illetve betekintést nyerhetünk abba, hogyan működhetnek együtt a vállalatok és a non-profit szektor képviselői az éghajlatvédelemben. 

Hogyan zajlik a Climate Brunch?

A rendezvény egy - az adott témában kiemelt cég kéviselőjének 10-15 perces bemutatkozásával kezdődik.  Ezt követően minden résztvevőnek lehetősége nyílik egy rövid bemutatkozásra az általa képviselt cég nevében és megoszthatja, hogy milyen kapcsolatokat, együttműködési lehetőségeket illetve segítséget keres a jelenlévők között. Ezek után egy ízletes reggeli mellett kötetlenül folytatódhat a beszélgetés.

Részletek

Helyszín:               Kőleves étterem emeleti terem - Budapest, 1071, Kazinczy utca 37.
Időpont:                 2016. február 25. Regisztráció 8:30-tól
A részvételi díj:     3900 Ft, amely tartalmazza a belépő és a reggeli árát. 
Regisztráció:         Online - a jobb felső sarokban

A rendezvény Felelős Gasztrohős étteremben zajlik ezzel is elősegítve a klímaváltozás negatív hatásainak csökkentését.

Regisztrálj az eseményre

Az email cím, mely regisztrálásra kerül.
Feliratkozom a Klímainnovációs Közösség hírlevelére